De man die in mei een vrouw aanviel in het Binnenpark heeft van de rechter te horen gekregen dat hij zes jaar cel krijgt en tbs. Adjai S. viel een 30-jarige vrouw aan, stak haar in de rug met een kapot bierflesje en probeerde haar te wurgen. Als verweer zei hij zelf te zijn aangevallen.

steekpartijLeyens3 

Op 22 mei viel Adjai S. vanuit het niets een vrouw aan in het Binnenpark. Dit met een klein kind, dat in het park speelde, als getuige. Hij stak het 30-jarige slachtoffer in de rug met een kapot bierflesje en kneep haar keel dicht. Het bloed van de vrouw kwam aan zijn t-shirt, die hij uit trok nadat hij het slachtoffer had achtergelaten. Op blote voeten liep hij door de wijk, waarbij hij vastgelegd is op meerdere bewakingscamera's. De politie had de dader al snel te pakken.

In de rechtbank verklaarde hij dat hij zelf aangevallen was in het park, maar dat werd door de rechter niet geloofd. De verdachte bleef ontkennen, ondanks dat zijn DNA was gevonden op het flesje en op de hals van het slachtoffer.

De rechter liet zich informeren door deskundigen en deze verklaarde dat de man een stoornis heeft. De straf is zes jaar cel en tbs.

 

 

-advertenties-

-goede doel-