Eind vorig jaar kon iedereen met Jumbo mee sparen voor 11 geselecteerde sportclubs in Zoetermeer, bij elke 10 euro aan boodschappen kreeg je aan de kassa 1 spaarpunt die je online of in één van de winkels in Zoetermeer aan je favoriete sportclub kon schenken. In totaal werd er door Jumbo Zoetermeer € 10.500,- verdeeld onder de deelnemende sportverenigingen, woensdag 4 januari was de uitreiking van de 'Sparen voor je sportvereniging' actie bij de Jumbo in Oosterheem.


SAM 1876Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de sportclubs een bedrag dat zij kunnen besteden aan nieuwe sportmaterialen. De uitreiking vond plaats in de grootste Jumbo winkel van Zoetermeer aan het Oosterheemplein. De deelnemers waren: TV Gymnastiekvereniging Pro Patria Zoetermeer, Budoschool Kai Sei, TV Dekker Rokkeveen, BV Conquesto, Zoetermeerse VBV Zovoc, HV-SV Gemini, (Z)KV De Meervogels, CGV Zoetermeer, MHCZ, s.v.Oosterheem en FC Zoetermeer.

SAM 1878 SAM 1879
SAM 1886 SAM 1887

"De Sparen voor je vereniging actie past perfect bij onze Maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Beweging is enorm belangrijk voor jong en oud. Hier dragen we dan graag ons steentje aan bij" aldus de filiaalmanager van Jumbo Zoetermeer.


Tekst en foto's Marja de Laaf

 

-advertenties-

-goede doel-