talenten gezocht copyMet de feestelijke muzikale Nieuwjaarsvoorstelling viert Zoetermeer het begin van 2024. Op het podium van de Grote Zaal van het Stadstheater treden verschillende lokale talenten op, in allerlei verschillende genres. De kaarten voor de show op dinsdag 9 januari 2024 zijn gratis te bestellen, maar op is op.


Operette, kleinkunst, poëzie, zang en dans; het komt allemaal voorbij. Zoetermeerders kunnen deze voorstelling gratis bezoeken door kaarten te bestellen via de website van het Stadstheater Zoetermeer.

De Nieuwjaarsvoorstelling

De voorstelling begint traditiegetrouw om 20.15 uur met een toespraak van burgemeester Michel Bezuijen. Daarna treden er zangers, dansers, muzikanten en nog veel meer artiesten op. Er zijn optredens van Frans Teunisse, Peter La Haye, Geertje Chappin, Sébastiaan van Putten, Zanyar Aziz, Julie Winkel, Harpe Davids en Suzanne Sanders. Het Theaterorkest, onder leiding van Timo Pronk, begeleidt alle talenten. De regie van de avond is in handen van Storytellers. De voorstelling duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is een openbare receptie om elkaar onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten.

Gratis kaarten

Vanaf vrijdag 15 december 14.00 uur kunt u gratis kaarten bestellen via de website van het Stadstheater Zoetermeer. Als u een rolstoelplaats wenst kunt u contact opnemen met de servicebalie van het Stadstheater. U kunt per persoon maximaal 2 kaarten bestellen en op=op.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-