ronald de jng3 copyWoensdag 20 december vanaf 12:45 uur zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Ronald de Jong (orgel). Tijdens dit concert zal hij Kerstmuziek spelen van o.a. J.G. Walther, J.S. Bach en improvisaties. Het thema is: van Advent naar Kerst.

Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma's ontving. Hij is actief als concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en docent voor orgel, klavecimbel en piano. Ronald is daarnaast muzikaal adviseur van de Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer en presentator van de concerten. Van 1991 tot en met 2023 was hij als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk.

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur. Zie ook de website.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-