Afgelopen week hebben Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer samen met Bakkerij ’t Stoepje van de Markt in Rokkeveen voor de 3e keer de speculaasactie tegen ‘eenzaamheid’ gehouden. Dit jaar waren er 150 aanvragen voor een speculaaspop voor alleenstaanden die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Wat een leuke actie!

Ook dit jaar kan weer op een geslaagde actie worden teruggekeken. Ongeveer een kwart van de speculaaspoppen werd door de aanvrager bezorgd, de overige werden rondgebracht door de Lions-leden zelf. Dat leverde leuke reacties op. Menige ontvanger was blij en aangenaam verrast met de lekkere attentie. “Wat een leuke actie en van wie heb ik hem gekregen? Nou die heb ik al een tijdje niet meer gezien. Wat fijn dat ik er een krijg”, waren veelgehoorde reacties.  

Sinterklaasgedicht

Ook het gedicht van stadsdichter Robert Roos werd weer zeer gewaardeerd. Vaak werd het gesprek afgesloten met de vraag: doen jullie het volgend jaar weer?  “We zien het aantal aanvragen iedere jaar groeien. Wij zijn blij dat we met deze kleinigheid een steentje kunnen bijdragen“, melden beide organisatoren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-