2023 11 29 15.16.362023 11 29 15.51.54Sinterklaas is al op leeftijd, maar laat op diverse plekken in Zoetermeer zien dat hij sport heel belangrijk vindt. Bij tennisvereniging ALTV verscheen Sint met twee Pieten op de woensdagmiddagtraining en ook bij karatevereniging Tomo no Kai kwamen Pieten langs om het pietenparcours te bekijken.

In het clubhuis hadden de vele jonge tennissers van ALTV hun schoen kunnen zetten en die bleken ook nog goed gevuld te zijn. Natuurlijk deed de Goedheiligman, ondanks zijn leeftijd, gewoon mee aan een aantal trainingsvormen. Volgens trainster Susanne Esser valt er nog wel wat te verbeteren. Ze raadde hem aan wat lessen te nemen in Spanje.
Bij zijn afscheid konden zowel de Sint als ook de Pieten het speelhuis en de schommel niet helemaal weerstaan.

Pieten op karateparcours

Karatevereniging Tomo no Kai heeft elk jaar voor de leerlingen een pietenparcours met pakjesrace. Dit jaar kwamen Huispiet en Testpiet een kijkje nemen bij het parcours, ze vonden dat de leerlingen het er goed vanaf brachten. Door de hele gymzaal waren obstakels neergezet waar de kinderen overheen en doorheen moesten klimmen om de pakjes in de schoorsteen (korf) te mikken.

 20231201 42626  20231201 42617

Alle activiteiten met Sinterklaas vind je ook terug op de Sinterklaasagenda van Zoetermeer Actief: Sinterklaas-agenda

Kijk ook naar de miniserie 'Sint wil taart': https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/25863-sint-wil-taart-serie

-advertenties-

-goede doel-