20221210 Santa Evening Run Magisch Zoetermeer GVW 2635De tweede editie van de Santa Evening Run tovert het Stadshart zaterdag 16 december weer om tot een feestelijk schouwspel vol rennende Kerstmannen en Kerstvrouwen, die allemaal lopen voor het goede doel. Magisch Zoetermeer organiseert deze Santa Run om eenzaamheid onder de aandacht te brengen.


De festiviteiten starten met de Santa Kids Run, speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar, die om 17:00 uur van start gaat. Vervolgens zullen de volwassenen om 18:00 uur hun eigen parcours volgen. Beide runs starten en eindigen op de Markt van Zoetermeer, en het sfeervolle parcours leidt deelnemers door en rondom het Stadshart. Na afloop staat warme chocolademelk klaar om iedereen op te warmen. Alle deelnemers worden aangemoedigd om zichzelf te versieren met fonkelende lichtjes voor een extra feestelijke sfeer. Met muziek van DJ Rob en zanger Johan Rensen wordt het feest op de Markt compleet. Deelnemers kunnen kiezen tussen hardlopen of gewoon lopen, zolang ze maar gehuld zijn in hun beste kerstoutfit.

Goede doel

Facebook 1080x1080px kopieMagisch Zoetermeer heeft als doel eenzaamheid onder de aandacht te brengen en het taboe rond dit onderwerp te doorbreken. Tijdens de kerstperiode organiseert Magisch Zoetermeer activiteiten en ontmoetingen voor eenzame ouderen en probeert wensen voor ouderen uit te laten komen, zodat zij zich minder eenzaam voelen tijdens de feestdagen.


Aanmelden en kosten

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Santa Evening Run en Santa Kids Run via de website van Magisch Zoetermeer: www.magischzoetermeer.nl. De kosten bedragen 5 euro voor kinderen en 15 euro voor volwassenen. Groepen en teams kunnen profiteren van een speciaal tarief en kinderen van ouders met een Zoetermeerpas lopen gratis mee. Als blijk van waardering ontvangen deelnemers een kerstpak en warme chocolademelk na de run. Elk kind dat deelneemt, ontvangt bovendien een medaille als herinnering en krijgt een fotomoment met de Kerstman.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-