jumbo kerstfestijnOp maandag 18 december slaan Jumbo supermarkten, het Stadstheater en Magisch Zoetermeer de handen ineen om een betoverend evenement te organiseren: het Jumbo Kerstfestijn. Met als doel ouderen in Zoetermeer samen te brengen en eenzaamheid terug te dringen.


Het Jumbo Kerstfestijn staat garant voor een magisch evenement vol muzikale pracht en kerstsfeer. Onder leiding van presentator Bert van Leeuwen wordt een spetterend programma gepresenteerd met optredens van bekende artiesten zoals Karin Bloemen, Ronnie Tober, Ria Valk, het Zoetermeers mannenkoor en de getalenteerde dansers van dansschool Dansis.

Wensboom

Gratis entreekaarten voor dit Magisch Jumbo Kerstfestijn zijn verkrijgbaar bij de deelnemende partners en de volgende Jumbo winkels: Jumbo Buytenwegh, Leidsewallen, Middelwaard, Oosterheem en Quirinegang. In de Jumbo's staat ook een wensboom waarop je kan aangeven wie je deelname aan het Kerstfestijn gunt. Ook in het Stadstheater staat zo'n wensboom, waarin mensen voor een ander deelname aan het kerstfestijn kunnen wensen.


Magisch programma

Het programma van het Magisch Jumbo Kerstfestijn start al in de middag met een inloop met koffie/thee en wat lekkers. In de grote zaal van het Stadstheater zullen vervolgens de artiesten optreden. Het ROC college verrast alle bezoekers met een Jumbo kerstassortiment proeverij.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-