Sinterklaas heeft zijn vertrek naar Spanje niet ongemerkt voorbij laten gaan. In een grote stoet vertrokken Sinterklaas op Ozosnel en alle Pieten door de Dorpsstraat richting Stadshart om afscheid te nemen van alle kinderen.

                                 


Sinterklaas werd door veel kinderen bedankt voor de mooie cadeaus en ging nog een laatste keer op de foto. Alle Pieten hadden koffers bij zich en hun favoriete knuffel, want die moesten natuurlijk ook mee terug op de boot.
De Pieten waren goed zichtbaar toen het wat donkerder begon te worden door de vele lichtjes die zij om hadden gehangen. Langs de Dobbe zag je zo een vrolijke stoet lopen richting het Stadshart.

                                 


Op het Stadhuisplein stond burgemeester Bezuijen Sinterklaas en de Pieten al op te wachten om hen nog een keer te bedanken voor de mooie tijd in Zoetermeer en goede reis te wensen. Over een rode loper ging het hele gezelschap het Stadhuis binnen voor nog een laatste kopje koffie met de burgemeester. En dan: op weg naar Spanje, tot volgend jaar!

Foto's: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-