Met optredens van de bands KingsVision & TimbR staat JJ Music House vrijdagavond 8 december in het teken van eigentijdse pop. Zondag 10 december zal de coverband Group-United optreden, met nummers uit de periode 1960 tot heden.


KingsVisionKingsVision bestaat uit drie hardwerkende, uiterst gedreven multi-instrumentalisten en een getalenteerde professionele zangeres. De eclectische band beperkt zich zeker niet tot één muziekstijl. De muzikanten zijn in staat het publiek te verrassen met hun vakkundig gemaakte nummers, unieke sound en een mix van verschillende muzikale genres, waarbij zij de energie en muzikale emoties goed weten over te brengen. KingsVision wordt geleid door zangeres Natasja van Kollenburg. Jacob van der Linden bespeelt gitaren en sitar, Simon Luszpinski excelleert op basgitaar en contrabas en Louis bespeelt de drums.
De band TimbR treedt op als support act. De melodieuze muziek van deze 5-mans formatie is eigenzinnig met een lekkere groove die er altijd goed in zit. In 2019 bereikte TimbR de halve finales van de bandwedstrijd ‘Starsound’s Secret’. De band bestaat uit zanger Tony Krijnen, gitarist Martijn Scheutjens, toetsenist Rien Koevoets, bassist Hans Kok en drummer Ron van Vuuren.
Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50

Coverband Group-United

Zondag 10 december treedt de coverband Group-United op in JJ Music House. Wat deze band bijzonder maakt, is hun repertoire. Ze putten uit een grote diversiteit van nummers uit de periode 1960 tot heden. Met nummers van Dire Straits, De Dijk, Smokie, Elvis Presley, Chuck Berry, Joe Cocker, Sandy Coast, The Eagles, Danny Vera, Guus Meeuwis, Santana, Gary Moore en vele anderen.
Aanvang 15.00 uur, entree € 7,50

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-