kleurloze kerst aflvering 2Kleurloze Kerst is een Zoetermeerse miniserie over de Kerstman die graag veel kleur en lichtjes ziet met Kerst. De Kerstvrek haat Kerstmis en zal er alles aan doen om alle lichtjes uit te laten gaan en alle kleur te laten verdwijnen...

In deze tweede aflevering van de miniserie gaat het helemaal mis met de kleuren als Ferdinand een foto maakt, de hele wereld wordt zwart-wit! Gaat dit wel goed komen met Kerst?

 

Help jij mee?

Je kunt de Kerstman helpen door een foto van een mooie tekening met veel kleuren op te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Of stuur een foto van een mooie knutsel! Zo helpen we samen de Kerstman om alle kleuren terug te krijgen en een mooie Kerst te vieren in Zoetermeer.

 

 Promofotos Kerstfilm 10  Promofotos Kerstfilm 18

Kleurloze Kerst is speciaal gemaakt voor kinderen in de onderbouw van de basisschool. De serie is opgenomen in de Dorpsstraat in Zoetermeer.

Naast het leuke verhaal worden de kinderen ook door Mary Kerstmis uitgenodigd om mee te knutselen. In deze aflevering leer je hoe je een sneeuwpop knutselt van een sok.

De laatste aflevering in deze serie wordt woensdag 20 december gepubliceerd.

Kleurloze kerst poster

Alle afleveringen kun je ook hier terugvinden: Kleurloze Kerst -Serie

Foto's: Foto Konijnenburg

-advertenties-

-goede doel-