RonaldZaterdag 30 december zal er een speciaal koffieconcert worden gegeven in de Oude Kerk. Met als titel ‘Met Bach het jaar uit’ zal Ronald de Jong het laatste koffieconcert van dit jaar verzorgen. Muziek van een van de grootste componisten ooit, gespeeld op het fraaie Lohman orgel uit 1838.

Programma

Een mooie muzikale afsluiting van het jaar. Op het programma staan onder andere: Preludium en Fuga in C.gr, Triosonate no 5, Pastorale in F, de Dorische Toccata en een aantal koraalbewerkingen op het programma. Aanvang 11.00 uur. De kerkzaal is open vanaf 10:30 uur. Er is dan gratis koffie en thee verkrijgbaar. Voorafgaand aan het concert wordt een korte toelichting op het programma gegeven.  

Ronald de Jong was van 1991 tot en met 2023  als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk te Zoetermeer. Zijn opleiding heeft hij genoten aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en het Instituut voor Kerkmuziek te Utrecht. Hij is actief als organist, dirigent, componist en beeldend kunstenaar.  

Kaartverkoop bij ingang 

De toegangsprijs is: tot en met 17 jaar gratis, 18 tot en met 64 jaar: € 10, 65 jaar en ouder: € 7. Er is korting voor SOKZ donateurs en de kaartverkoop (contant) is bij de entree. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en gemeente Zoetermeer.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-