20180106 121529Na de gezellige kerstdagen en jaarwisseling begint de kerstboom misschien al wat uit te vallen. Of u heeft er helemaal genoeg van en wil weer eens lekker opruimen in huis. De kerstboom kan bij de gemeente ingeleverd worden op zaterdag 13 januari.

Op zaterdag 13 januari kan uw kerstboom een mooie prijs opleveren. Het enige wat u hoeft te doen is uw kerstboom tussen 13.00 en 16.00 uur in te leveren bij een van de verzamelpunten in de stad. U krijgt een mandarijn en een lootje per boom en maakt kans op mooie prijzen zoals een Nintendo Switch inclusief het spel Sports, een diner- of theaterbon.

Mooie, nieuwe bestemming

Ook dit jaar wil de gemeente Zoetermeer graag dat u uw kerstboom apart inlevert. De bomen krijgen dan een mooie, nieuwe bestemming. Alle verzamelde bomen gaan naar het afval Zelfbrengdepot van de gemeente, waar zij worden versnipperd. Vervolgens gaan de snippers naar een recyclingbedrijf dat er compost van maakt. Wat dan nog overblijft wordt verwerkt tot biomassa om energie op te wekken.

Inleverpunten kerstbomenactie en loting

Op zaterdag 13 januari van 13.00 tot 16.00 uur vindt u een inzamelpunt bij onderstaande locaties. De winnende nummers worden donderdag 18 januari bekendgemaakt.

Buytenwegh -De Leyens
Hitchcockstrook 24, Ora et Labora
César Franckrode, bij Muzieklaan
Dorp
Piet Heinplein, parkeerplaats
Driemanspolder
Clauslaan, parkeerplaats scholen
Meerzicht
Eesterwaard, parkeerplaats onder het spoor
Noordhove
Lijnbaan, tussen gymzaal en Albert Heijn
Oosterheem
Hodenpijlstraat, Multifunctioneel Centrum
Lenastroom, bij grasveld ter hoogte van kinderspeelveld
Shetland, bij het tunneltje onder de RandstadRail-halte
Rokkeveen
Winkelcentrum De Vlieger, parkeerplaats (Groen-blauwlaan)
Winkelcentrum Rokkeveen, parkeerplaats (zijde Nathaliegang)
Ogeahout (zijde Houtsingel)
Seghwaert
Patrijzenveld, parkeerplaats achter winkelcentrum Leidsewallen
Gaardedreef, bij viaduct Australiëweg

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-