125 JJMH Barry en Aad 1

Barry en Aad van Jole van JJ Music House proosten op het nieuwe jaar

JJ Music House begint het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsborrel: een hapje en een drankje én gezellige live muziek met optredens van Roll The Dice en After Midlife. Vrijdagavond 5 januari start de muziek om 20.00 uur, vrij entree.

De 5 heren van Roll The Dice staan al meer dan 50 jaar op het podium. Nog steeds spelen ze met veel plezier sixties, rock&roll en blues, hun gemeenschappelijke passie. Ze vonden elkaar in de muziek van Delbert mc. Clinton, Tommy Castro, Fab. Thunderbirds maar ook Georgie Fame, Brian Setzler, Albert Lee en Elvis en nog vele anderen.

De coverband After Midlife is samengesteld uit doorgewinterde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Hun repertoire omvat een uitgebreide selectie van tijdloze hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70, aangevuld met verleidelijke uitstapjes naar pop, country, rock-‘n-roll en zelfs grootste hits van recentere tijden.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-