ZoetermeerseZakenvrouwAward2023 MockupStichting Zoetermeerse Zakenvrouwen kiest een Zoetermeerse Zakenvrouw van het Jaar, tot eind dit jaar kunnen nog nominaties gedaan worden. De uitreiking van de award zal zijn op 8 maart 2024 in Stadstheater Zoetermeer.

Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen wil samen de kracht en prestaties van onze lokale vrouwelijke ondernemers vieren. De prestaties van lokale vrouwelijke ondernemers worden zo extra onder de aandacht gebracht. Vorig jaar ontving Marloes de Ruiter van WeProcess de Zoetermeerse Zakenvrouw van het jaar 2022 voor haar prestaties met haar onderneming WeProcess B.V. en haar jarenlange inzet voor de stichting.

Hoe nomineer je?

Ga naar de website zoetermeersezakenvrouwen.nl en vul het nominatieformulier in. (https://link.feacreate.com/widget/form/PRQ8kurTWVqtrwQTNzQm) Vertel waarom jouw genomineerde de titel Zoetermeerse Zakenvrouw van het Jaar verdient bijvoorbeeld welke prestaties heeft zij geleverd en hoe zet zij zich in voor de maatschappij, zoals bijvoorbeeld vrijwilligerswerk.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-