Ook in de kerstvakantie is er voor de kinderen weer van alles te beleven met Speelmeer. Speelmeer gaat on tour en bezoekt verschillende leuke plekken waar kinderen lekker kunnen spelen. Deze week gaat Speelmeer on tour naar Gymworld en Jump One.

Dinsdag 2 januari is Speelmeer on tour te gast bij Gymworld in Buytenwegh. Ontdek gave freerunning trucs met Parkour Disciplines en leer trampolinespringen en turnen met Pro Patria. Meld je aan voor een tijdsblok op www.sportpas.nl/zoetermeer.  Meedoen kost maar € 2,00 en met een ZoetermeerPas krijg je gratis toegang, je moet de pas dan wel even laten zien.

Gymworld vind je in Buytenwegh, naast De Boerderij aan de Amerikaweg 135. De activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en je kan komen in 2 shifts, start om 9.15 uur en om 12.15 uur.

 

Speelmeer bij Jump One

Woensdag 3 januari is Speelmeer bij Jump One in De Leyens. In het grote trampolinepark kun je over obstakels heen springen en verschillende uitdagingen aangaan. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s.

Jump One is te vinden aan de Salomeschouw 154 in De Leyens, je kunt starten met springen om 10.00 en om 12.00 uur.
De toegangsprijs is €2,- per shift (met de ZoetermeerPas heb je gratis toegang). Aanmelden is verplicht via www.sportpas.nl/zoetermeer 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-