mannenkoor kerstconcertHet kerstconcert van het Zoetermeers Mannenkoor was volledig uitverkocht, zodat 600 man publiek genoot van het concert in de Nicolaaskerk. Het koor werd bijgestaan door soliste Sophie van Dijk op de harp en Mick van Dormolen met zijn doedelzak.

De leiding over het orkest lag ook dit jaar in de deskundige handen van dirigent Steven van Wieren. Patrick Hopper begeleidde het koor op piano. Dit jaar waren er heel wat nieuwe liederen in het kerstconcert, maar ook klassiekers als 'Sanctus' van Schubert én 'Sanctus' van Gounod, 'Cantique de Noël' en het machtige 'The Holy City'.

Het Mannenkoor heeft ook in het nieuwe jaar weer optredens op het programma staan, op dinsdag 9 januari treden zij op tijdens het Nieuwjaarsconcert van de gemeente Zoetermeer. Dit concert is gratis toegankelijk, maar er zijn op dit moment geen kaarten meer. Wel kan je nog aansluiten bij het gratis concert van het Mannenkoor op woensdag 10 januari 2024 in het Stadstheater, bij het programma van Route 079: https://www.uitagendazoetermeer.nl/route079

Video: Leon Koppenol

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-