Text Size

volg:facebook28 linkedin28 twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

keerpunt buitenbad2Van maandag 21 juli tot vrijdag 29 augustus hebben alle kinderen in onze regio zomervakantie! De leerlingen van basisscholen en middelbare school hebben dan een welverdiende vakantie en kunnen lekker bijtanken van het schooljaar. Maar als de 6 weken vakantie wel érg lang duren moet u beslist op ons Zomervakantie overzicht kijken met alle activiteiten in Zoetermeer in de vakantie!

Leuke uitjes, tips, openingstijden van het zwembad, u vindt het snel op ons overzicht.

De weg vinden in Zoetermeer

Zoetermeer is opgebouwd uit diverse wijken rondom het oude centrum. Elke wijk heeft zijn eigen toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer. De hoofdwegen (Amerikaweg, Europaweg, Aziëweg, Afrikaweg en Australiëweg) liggen zoals u ze ziet op een wereldbol. Daarnaast heeft elke wijk zijn eigen wijknummer (laatste twee cijfers van de postcode) en in de stad staan verwijsborden met deze nummers. Aan het begin van iedere wijk staat een informatiebord met plattegrond.

Buytenwegh

wijk 17 en 26.

De Leyens

wijk 25 en 26.

Dorp

wijk 12.

Driemanspolder

wijk 13.

Meerzicht

wijk 15 en 16.

Noordhove

wijk 28.

Oosterheem

wijk 21 en 29.

Palenstein

wijk 22.

Rokkeveen

wijk 18 en 19.

Seghwaert

wijk 23, 24 en 27.

Stadscentrum

wijk 11.

Binnen de meeste wijken (behalve Dorp, Centrum, Palenstein en Driemanspolder) liggen aan de toegangsweg de zijwegen op alfabetische volgorde.


Grotere kaart weergeven

Share

-advertenties-

-goede doel-