Flyer Social MediaVrijdag 4 april zal, voor het eerst in Silverdome, Funky Piano's XXL plaatsvinden. Een van de deelnemende pianisten is Xander de Buisonjé. Ook zullen er een aantal verrassingsoptredens plaatsvinden. Vorig jaar werd dit evenement nog in de Pasta Company gehouden, maar dat is nu te klein geworden. De Pasta Company verzorgt wel als vanouds de catering bij Funky Piano's.

Zoetermeer Actief mag voor dit evenement 3 keer 4 kaarten voor weggeven. Je kunt dus met drie vrienden of vriendinnen naar dit evenement!

Bij de allereerste XXL versie van Funky Piano’s horen natuurlijk ook topartiesten. Koning van de piano’s en rasentertainer Xander de Buisonjé is erbij. De tweede topartiest en vleugelspecialist is Kelvin Miles. Kelvin, bekend van zijn 3e plaats bij X-factor, begeleidt al jaren de deelnemers van de The Voice Of Holland en is een gerenommeerd zangcoach aan de Babette Labeij Music Academy.

 

De grootste LIVE vrijdagborrel van Nederland

Een borrel is een bekend fenomeen, zowel in privé als zakelijk en ook verscheidene horecagelegenheden organiseren al lange tijd borrels, net na werktijd. Het woord borrel spreekt al tot de verbeelding en het is slechts de creatie van de juiste sfeer die invulling kan geven aan de verwachtingen die bezoekers hierbij hebben. Tussen 18.00 en 20.30 kun je ook nog even een hapje eten bij het Funky Piano's buffet. Daarvoor moet je wel even reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De nacht van Volendam

Op zaterdag 5 april zal weer de Nacht van Volendam worden gehouden. Deze is ook in het Silverdome. Het is al weer de vierde keer dat dit evenement wordt gehouden. De artiesten die aanwezig zullen zijn, Nick en Simon, Jan Smit, Kees Tol en DJ Maurice, zullen er weer een groot feest van maken. Het is mogelijk om een kaartje te kopen voor Funky Piano's en De Nacht van Volendam samen, de zogenaamde 'weekender'.

Ga met drie vrienden naar Funky Piano's XXL!

Zoetermeer Actief mag drie keer vier kaarten verloten voor de Funky Piano's. Wil jij in aanmerking komen om met drie vrienden of vriendinnen naar deze LIVE borrel te gaan? Dan moet je het volgende doen:

* volg Zoetermeer Actief op Twitter en retweet het bericht met de link naar dit artikel: //twitter.com/Zmeeractief

Je kunt meedoen tot middernacht op woensdag 2 april. De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 3 april. Medewerkers van Timeless Events en Zoetermeer Actief zijn uitgesloten van deelname.

Algemene informatie:
Datum: vrijdag 4 april 2014
Locatie: Silverdome, Van der Hagenstraat 20
Tijd: 19.00 – 01.00 uur

Tickets:
Voorverkoop € 25,00
Voorverkoop inclusief Funky Piano’s buffet  € 40,00
Weekender 4 april (Funky Piano’s XXL) en 5 april (De Nacht van Volendam) € 50,00

Je kunt tickets bestellen via de website of kopen bij voorverkoopadressen die op de website staan.

-advertenties-

-goede doel-