Woensdag 27 mei aanstaande zal De Heeren van Soetermeer voor één avond fungeren als POP-UP Restaurant voor de Zoetermeerse sterrenchef Raoul Meuwese. In de provincie Utrecht is hij onderhand een bekende naam, maar nu is het tijd voor Zoetermeer om ook kennis te maken met deze bijzondere stadsgenoot!
Raoul Meuwese is begonnen in Zoetermeer bij de Old Pal als leerling. Daarna gaan werken bij Fouquet (Voorburg) en later bij restaurant Julius terug in Zoetermeer. Vandaaruit was het op naar de topzaken in de regio zoals Seinpost* (Scheveningen), restaurant Leds (Rijswijk) en Savarin (Rijswijk). Nu werkt Raoul al 4 jaar als keukenchef bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, bekroond met een Michelin ster en in De Lekker top 100 op plaats 26 . Hij kookt volgens klassieke Franse traditie, maar wel met een moderne twist.
Lijkt het je leuk om ook culinair te komen genieten van een heerlijk 5-gangenmenu bereid door een echte sterrenchef? Meld je dan nu aan via