20150406 45198Winkelen met Pinksteren? Hier kunt u terecht op eerste of tweede Pinksterdag!

Pinkstermarkt

Langs de Dobbe, op de Markt en het Marseillepad, zal weer de traditionele Pinkstermarkt worden gehouden. Twee dagen lang kunt u deze markt bezoeken, met vertier en attracties voor de jongste kinderen, veel kramen met leuke spulletjes en wat lekkers te eten.

 

Zoetermeerse Woonhart

Maandag 25 mei zullen traditiegetrouw diverse ondernemers van het Zoetermeerse Woonhart hun deuren weer openstellen voor het winkelend publiek. Zowel binnen als buiten kan men overdekt genieten van de winkels om inspiratie op te doen op woongebied. Er zijn altijd volop nieuwe collecties voor huis en tuin te vinden. Het winkelcentrum is makkelijk bereikbaar en heeft volop parkeergelegenheid, waarvan de eerste twee uur gratis zijn.

Bij De Eetkamer kan wie dat wil weer terecht voor een hapje of drankje.

Dus wie er even tussenuit wil op 2e Pinksterdag, kan komen woon-winkelen in het Woonhart in Zoetermeer, de winkels zijn open van 12.00 – 17.00 uur!

 

Gezellig winkelen op 2e Pinksterdag in Stadshart Zoetermeer!

Op 2e Pinksterdag, maandag 25 mei, zijn diverse winkels in het Stadshart open van 12.00 – 17.00 uur. Kom shoppen bij o.a. Primark, V&D, Rituals en Media Markt en parkeer de eerste 2 uur gratis. Voor de kids rijdt die middag de Stadshart Kindertrein door het centrum, gratis met de Stadshart Klantenkaart. En voor wie trek heeft in een drankje of hapje is het weer prima toeven op één van de vele gastvrije terrasjes!

Zondag 24 mei, 1e Pinksterdag, zijn de Stadshart winkels gesloten.

                                                                           

-advertenties-

-goede doel-