20170403 100280Zoetermeer Actief nam een kijkje op de bouwplaats van het nieuwe Cadenza in het Stadshart, samen met wethouder Marc Rosier. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de invulling van Cadenza, het laatste stukje Stadshart.

 

Wethouder Rosier is zichtbaar tevreden als hij rond loopt op de bouwplaats van Cadenza: "Dit is de afronding van het Stadshart! Het laatste stukje van het centrum wordt nu afgemaakt zodat onze stad nog bruisender wordt. Het ziet er nu al fantastisch uit, ik weet zeker: het wordt hier gezellig!"

Op het horecaplein en op het hoger gelegen entreeplein voor Hommerson Casino’s wordt nu hard gewerkt aan de inrichting van het openbaar gebied. Bijzonder is de ovale bomenbak als verbindend element op het plein. Uw geduld wordt nog even op de proef gesteld, maar de wandel- en horecaroute door het Stadshart is binnenkort weer toegankelijk voor iedereen; om te ontmoeten, te ontspannen en te ondernemen. Op de Cadenza website is de voortgang precies te volgen: www.cadenzazoetermeer.nl/start-aanleg-van-de-openbare-ruimte/

20170403 100277 20170403 100285

 

Video door: Fred Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-