margreet v DrielMargreet van Driel is door Lijst Hilbrand Nawijn voorgedragen als opvolger van de vertrekkende wethouder Mariëtte van Leeuwen. Hilbrand Nawijn van de LHN is blij een goede opvolger te hebben gevonden in Van Driel.

Hilbrand Nawijn: “Het was niet makkelijk een goede opvolger te vinden voor Mariëtte van Leeuwen, zij wordt door velen toch gezien als de beste wethouder die we hebben! Maar ik denk dat we in Margreet iemand hebben gevonden met veel kennis en contacten”

Van Driel (55) heeft geen directe politieke ervaring maar wel een heel groot netwerk in Zoetermeer door haar werk als directeur van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Zij zal bij benoeming als wethouder namens de LHN plaats nemen in het college. Donderdagavond zal zij worden gepresenteerd aan de coalitiepartijen.

Ook zal Mariëtte van Leeuwen haar in de eerste periode bijstaan. Op 8 mei wordt van Driel als kandidaat aanbevolen aan de gemeenteraad. Als de raad instemt, zal zij dan officieel worden benoemd.

Margreet van Driel zal tijdelijk stoppen met haar werkzaamheden bij Floravontuur om zich volledig op haar taak als wethouder te richten. Mariëtte laat een stevige portefeuille achter voor haar opvolgster, met onder andere economische zaken, sportzaken en jeugd.

 

Foto: Margreet van Driel in actie als directeur Floravontuur op de Boerendag in De Dorpsstraat

-advertenties-

-goede doel-