Dia1 copyOp zondag 11 februari 2024 organiseert Soroptimist Club Zoetermeer e.o. de jaarlijkse bridgedrive. De drive wordt wederom georganiseerd in samenwerking met de Sweet Lake Bridgers en de wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Leon Bosch en Jilles Kooij.

Soroptimisten wereldwijd steken regelmatig de handen uit de mouwen om te helpen bij lokale projecten en internationale projecten steunen ze met een financiële bijdrage. Club Zoetermeer hielp onder andere in het voedselbuurtbos Geuzegroen, bij de egelopvang en steunde de kinderen in de Oekraïene-opvang. De opbrengst van activiteiten, zoals de bridgedrive of de verkoop van tweedehands tassen, wordt besteed aan projecten die kinderen en vrouwen ondersteunen.

Het goede doel

Dit jaar steunt de Soroptimist Club Zoetermeer onder andere het Wilma Huis in Zoetermeer en de schoolopleiding van twee meisjes in Kenia. Het Wilma Huis is een jeugdhulporganisatie die door gezinshuizen, dagopvang en begeleiding, kinderen een warm thuis en structuur biedt.

Locatie

De locatie is Het Wapen van Zoetermeer, Zegwaartseweg 31. Geef je op door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de namen van beide spelers en in welke lijn je wil spelen (A, B, C). Per persoon betaal je € 25,- op NL89INGB0000513779. Dit is inclusief 4 drankjes en onze overheerlijke taart! De zaal gaat open om 13.00 u, de start is om 13.30 uur.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-