sh ondernemershuisDe verbouwing van het Werkplein en Ter Zake Het Ondernemershuis start op 8 januari 2024 en duurt volgens de planning tot en met juni 2024. Tijdens de verbouwing verhuist het Werkplein tijdelijk naar een nieuwe locatie aan Zuidwaarts 2, het pand van voormalig museum De Voorde.


Het Werkplein is vanwege de verbouwing op 5 en 8 januari gesloten voor bezoekers. Vanaf 9 januari 2024 is iedereen welkom op de nieuwe tijdelijke locatie.
De gemeenteraad heeft in juni 2023 besloten de huisvesting van het UWV uit te breiden in het Stadhuis. Door deze uitbreiding kunnen de organisaties nog beter samenwerken. Om het aantal werkplekken en spreekkamers van het UWV uit te breiden worden aanpassingen gedaan aan een deel van het Werkplein, Ter Zake Het Ondernemershuis en de tweede verdieping van het Stadhuis.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats binnen het gebouw. Daarnaast zal een luchtbehandelingskast op het dak van het Stadhuis worden geplaatst. Deze kast reguleert verwarming, ventilatie en airconditioning in het gebouw.

Nieuwe tijdelijke locatie Ter Zake Het Ondernemershuis

Ter Zake Het Ondernemershuis is op 5 januari gesloten. Vanaf 8 januari zijn starters en ondernemers welkom op de nieuwe locatie van Ter Zake aan Stadhuisplein 22 voor een informeel gesprek, advies of een netwerkbijeenkomst. Ook kunnen ondernemers gebruikmaken van een van de flexwerkplekken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-