2024 03 09 HP CGN Leeuwarden 030Harpe Davids Indoor Percussion (H!P), onderdeel van muziekvereniging Harpe Davids uit Zoetermeer, heeft afgelopen weekend een ongelooflijke prestatie neergezet tijdens de competitie van CGNunited in Leeuwarden.

Met hun opwindende en energieke optreden wist H!P de jury te overtuigen en voor de derde maal op rij de eerste prijs te behalen in de Marching A Class. Het optreden van Harpe Davids Indoor Percussion was een combinatie van ritmische vindingrijkheid, muzikale details en visueel genot. Onder leiding van hun instructieteam hebben de leden van H!P maandenlang hard gewerkt om een indrukwekkende show neer te zetten wat beloond werd met deze welverdiende overwinning.

"Het is een geweldige prestatie voor ons om de eerste prijs te winnen bij CGNunited in Leeuwarden," aldus voorzitter Henry van Maanen. "Ik ben ontzettend trots op het harde werken en inzet van onze leden onder leiding van ons staffteam en wil onze supporters bedanken voor de vele complimenten."

De leden van H!P zijn vastberaden om dit succes voort te zetten en over 14 dagen tijdens finals in Eindhoven dit seizoen met een mooi resultaat af te sluiten.
Voor meer informatie over Harpe Davids Indoor Percussion (H!P) en andere activiteiten van Harpe Davids, kunt u terecht op www.harpedavidszoetermeer.nl

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-