pistool met kogelsDe politie heeft drie verdachten aangehouden na een schietpartij aan de Hugo de Grootlaan in Oosterheem. In de vroege ochtend van zondag 9 september is een 19-jarige Delftenaar hierbij gewond geraakt. De verdachten zijn tussen de 19 en 22 jaar oud.

Rond 03.45 uur werd de politie gebeld met de melding dat er schoten waren gelost. Bij aankomst troffen de agenten een witte personenauto met een kogelgat aan op de kruising van de Hugo de Grootlaan en de Heicopstraat. Ook stond daar een scooter. Een 19-jarige man uit Delft bleek het slachtoffer geworden te zijn van dit schietincident en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De omgeving werd afgezet en er werd gezocht met een helikopter en een speurhond naar de daders.

In de loop van de ochtend heeft de politie drie verdachten weten aan te houden. Het gaat om jongen mannen van 19, 20 en 22 jaar uit Zoetermeer. Zij zijn direct overgebracht naar het bureau voor verhoor.



Oproep getuigen

De politie is op zoek naar meer informatie over dit schietincident en roept getuigen op zich te melden. 
Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-