Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Flashmob Cantiamo in Passage

cantiamoRosen 1Het begon met pianospel en plots kwamen er zangers en zangeressen van alle kanten aangelopen in de Passage van het Stadshart. De operette-Flashmob van Cantiamo is een ludieke actie om aandacht te vragen voor de voorstelling 'Der Vogelhändler' die in maart te zien is in het Stadstheater.

Lees meer: Flashmob Cantiamo in Passage

Gratis huisbezoek brandweer

huisbezoekfoto1Hoe brandveilig is jouw huis? Ga samen met de brandweer op zoek naar onveilige situaties in je eigen huis! Een speciaal opgeleide vrijwillige ‘brandweerambassadeur’ loopt samen met de bewoner in een half uur de hele woning door en kan ervoor zorgen dat je huis een stuk veiliger wordt. Een veilig idee!

Lees meer: Gratis huisbezoek brandweer

Sporten?

hardloopU zoekt een sport die bij u past. Op ons overzicht van sportaanbieders vindt u vast wat u zoekt. Wij hebben ze ingedeeld in verschillende categorieën om het zoeken te vergemakkelijken. Zie Sportaanbod op onze site.

Sportnieuws vindt u natuurlijk ook op Zoetermeer actief, kijk op ons nieuws overzicht: www.zoetermeeractief.nl/sportnieuws

Pop- en musicalkoor Share Voices verhuist

fullsizeoutput 3dfdPop- en musicalkoor Share Voices repeteert vanaf 14 februari in de Jacobsvlinder (tegenover het CKC) aan de Schoutenhoek 160 in Zoetermeer, een week later (op 21 februari) organiseert het koor een open repetitie. Mensen die kennis willen maken met het koor en de Vocaal Regionaal methode (zingen zonder notenschrift) zijn dan van welkom.

Lees meer: Pop- en musicalkoor Share Voices verhuist

-advertenties-

-goede doel-