Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen in Zoetermeer?

bevrijdingsfestival3Zoetermeer bruist! Er zijn vele grote en kleine evenementen in onze stad: het hele jaar door. Wij houden voor u voortdurend bij waar iets te beleven valt. Bezoek maar eens: Evenementen nu.

Raadslid Claire: Weg Netflix, hallo gemeenteraad

DSC 0449Met haar twee dochters van 6 en 9 doet het kersverse raadslid Claire Hostmann rollenspelletjes over haar nieuwe baan als raadslid. “De meiden willen graag weten wat hun moeder al die avonden precies gaat doen,” lacht Claire. De Zoetermeerse, die al 32 jaar in onze stad woont, is druk bezig met haar inwerkperiode als lid van de gemeenteraad voor GroenLinks.

Lees meer: Raadslid Claire: Weg Netflix, hallo gemeenteraad

Café De Kroeg: moderne klucht van WWV

kroeg500Warm Water Volwassenen was toe aan een nieuwe uitdaging, een moderne klucht. Maar waar begin je als je een modern toneelstuk gaat maken? Alexander Pil, de bedenker, schrijver en regisseur van het verhaal vond het logisch om te beginnen met een terugblik. Het verhaal op het toneel start dus bij het einde, snapt u het nog?

Lees meer: Café De Kroeg: moderne klucht van WWV

Lust voor het oog

IMG 1660Paula Kuitert woont in Oosterheem en wees de redactie op een wel heel mooi onderhouden stukje groen in Zoetermeer: "Een lust voor het oog!", aldus Paula. Het groenperkje met veel bloemen en kleur bevindt zich onder de de sprinterlijn op de Florence Nightingalelaan.

Lees meer: Lust voor het oog

Waar in Zoetermeer zijn speeltuinen?

Speeltuin Stadsboerderij BuytenbeestKinderen houden van buiten spelen. Nu het mooie weer is aangebroken is het fijn als u met uw kinderen lekker naar buiten kunt. Het bezoeken van een mooie speeltuin in de buurt van uw woning of tijdens een wandel- of fietstocht is dan een mooie vrijetijdsbesteding. Waar zijn zoal  leuke speeltuinen te vinden zijn in Zoetermeer?

Lees meer: Waar in Zoetermeer zijn speeltuinen?

Orgelplus concert met orgel en hobo

Matteo Costanzi 2016 klHet eerstvolgende ‘orgel+ concert’ is op zaterdag 21 april om 20.00 uur in de Oude Kerk. Het concert wordt verzorgd door Ronald de Jong (orgel) en Matteo Costanzi (hobo). Op het programma dat zijn gaan spelen staan werken van o.a J.S Bach,F. Mendelssohn , A.Ritter, R de Jong en C.Franck.

Lees meer: Orgelplus concert met orgel en hobo

-advertenties-

-goede doel-