Mantelzorgcafé “Zorgen voor Morgen”

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op januari 21, 10:00

Dit mantelzorgcafé blikken we samen terug op het afgelopen jaar.  Hoe heb je het afgelopen jaar ervaren en wat heeft het gebracht in de relatie met je naaste? 

We kijken ook vooruit. Als mantelzorger leef je door alles wat er op je afkomt misschien vaker met de dag en in het nu. Toch is het ook belangrijk om te ‘zorgen voor morgen’.  Hoe wil je je daar in het nieuwe jaar op voorbereiden? 

Dat kan bijvoorbeeld door je te laten informeren over wat er kan komen. Of  door te regelen dat je ook rust kunt nemen, zodat je je mantelzorgtaken beter kunt dragen. 

Door naar het mantelzorgcafé te komen heb je al de eerste stap in die richting gezet! Het kan erg prettig zijn om met elkaar te praten en ervaringen te delen wanneer je in het zelfde schuitje zit. In dit eerste mantelzorgcafé van 2020 is er die ruimte, je bent van harte welkom.

Het mantelzorgcafé van ZoSamen/ Palet Welzijn is gratis en bedoeld voor mensen die (intensief) zorgen voor iemand in hun gezin, familie of vriendenkring die (chronisch) ziek, beperkt of hulpbehoevend is. 

Aanmelden is noodzakelijk en kan via E zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl met vermelding van je naam, postcode en telefoonnummer. 

ZoSamen is een samenwerkingsverband tussen MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en MOOI welzijn.

Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden.

Locatie: de grote zaal van Seniorencomplex Gondelkade 33 in De Leyens.

Dinsdag 21 januari van 10.00u-12.00u in de grote zaal van Seniorencomplex Gondelkade 33 in De
Leyens.

-goede doel-

-Actie(F)tas-