Een speeddate mét en vóór vrijwilligers

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op januari 27, 19:00

Een warm gezin wens je iedere ouder en ieder kind. Maar soms gebeuren er dingen waardoor de harmonie er even niet meer is. Daarom helpt Jong Perspectief samen met Humanitas deze kinderen met een beetje extra aandacht en gezelligheid en hun ouders met een luisterend oor.

Momenteel zijn er 100 kinderen en gezinnen in Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland die wachten op ondersteuning. Daarom zijn ze samen de campagne www.ikhelpeengezin.nl  gestart.

Beide organisaties werken met vrijwilligers die zich specifiek inzetten voor ouderschapsondersteuning, jongerenmaatjes of mentoren.

Op 27 januari a.s. wordt er door Jong Perspectief en Humanitas een speeddate georganiseerd. Dit is speciaal voor mensen die interesse hebben in het ondersteunen van gezinnen of jongeren.

Wil je graag weten wat je als vrijwilliger kan bijdragen aan de bovenstaande doelgroepen, dan kan je op 27 januari a.s. in gesprek met vrijwilligers die het werk al enige tijd doen. Zij kunnen als geen ander vertellen wat zij voor de anderbetekenen en ook wat het hen oplevert.

De locatie is: Croesinckplein 24-26 in Zoetermeer, en het tijdstip dat je kan aansluiten is van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden via info@jongperspectief.nl

-goede doel-

-Actie(F)tas-