43e editie Klaverbladloop

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Op november 10,
Categorieën: Sportevenementen, Sport logo

Opstapfoto 20De Klaverbladloop vindt plaats op 10 november voor de 43e keer. Deze hardloopwedstrijd in Zoetermeer van 5, 10 of 15 km heeft de reputatie de gezelligste en best-georganiseerde loop van de regio te zijn, waarbij stroopwafels en erwtensoep een traditie zijn.

Parcoursen 1000m, 5km, 10km en 15km

De start en finish van de Klaverbladloop is op het atletiekcomplex van Ilion aan de van der
Hagenstraat 36 in Zoetermeer (Van Tuyllsportpark). Voor de kinderen t/m 12 jaar is er een 1000 meter loop, die naast het parkeerterrein start. De finish is na 1 1/2 rondje op de atletiekbaan omringd door heel veel publiek uiteraard!

Klik op de link om de plattegrond te openen:

Gerichte trainingen

Speciaal voor lopers die gericht willen trainen voor deze najaarsklassieker of voor beginners die de spanning van een hardloopwedstrijd wel eens willen ervaren, organiseert Ilion speciale event looptrainingen.

Hardlopen is populair

In Nederland zijn naar schatting 2,4 miljoen hardlopers en steeds vaker doen mensen mee aan hardloopevents. Ook in Zoetermeer is dit goed te merken. Bij de vorige editie van de Klaverbladloop deden maar liefst 1200 mensen mee aan deze wedstrijd.

Speciale eventtraining voor alle niveaus

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn beste beentje voor kan zetten bij de Klaverbladloop, organiseert Ilion een speciale eventtraining. De training is voor alle niveaus. Van de ervaren lopers die hun persoonlijke record willen verbreken tot mensen met helemaal geen loopervaring. Juist voor deze groep beginners, die benieuwd is naar de bijzondere ervaring van een hardloopwedstrijd, biedt Ilion speciale Start-to-Run groepen.

Ervaren en gediplomeerde trainers begeleiden de event training, zodat iedereen op zijn of haar niveau traint en uiteindelijk boven zichzelf uitstijgt. Of ambities kan bijstellen naar een haalbare doelstelling voor de Klaverbladloop.

Trainingsdetails

Voor slechts €25,00 traint u tot het einde van het jaar bij één van de loopgroepen van Ilion. Deze speciale prijs is inclusief een startbewijs op één van de afstanden (5, 10 of 15 km) van de Klaverbladloop.

De event looptraining start op zaterdag 14 september om 09:00 uur bij Ilion, in het Van Tuyllsportpark aan de Van der Hagenstraat. Aanmelden kan via Ad Klok, sponsoring@ilion.nl of via 06-23293377.

Bijschrift bij foto: Lopers krijgen instructie over de juiste loophouding, een vast onderdeel van de trainingen (foto PR Ilion)

-advertenties-

-goede doel-