Spelen in een band tijdens samenspelweek

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op februari 14, 08:00

Spelen in een band CKC partners Samenspelweek 2020CKC & partners organiseert van 14 t/m 20 februari 2020 de Samenspelweek om muzikanten bij elkaar te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Daarnaast maakt samenspelen je een betere muzikant. Dat staat ook voor bandcoach Vincent Zaalberg als een paal boven water.

“Door de interactie die je via muziek met anderen hebt, ontstijg je het individueel bezig zijn met je instrument”, verwoordt Vincent op mooie wijze.Op zondag 16 februari heb je de kans om te ervaren hoe het is om te spelen in een band. Onder leiding van een ervaren bandcoach studeer je met zijn allen twee nummers in die je van tevoren ontvangt om voor te bereiden. Ook bestaande bands op zoek naar coaching zijn welkom! Ga naar https://samenspel.ckc-zoetermeer.nl om je aan te melde

CKContact
Adresgegevens      Leidsewallen 80 / hoek Osylaan, Zoetermeer (wijk 22) 079 - 316 14 11

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-