Jubileumeditie 20e Oldtimerdag op 16 mei

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op mei 16, 09:30
Categorieën: Evenementen, Dorp

Oldtimerdag 1Het is feest, want de stichting Oldtimerdag Zoetermeer organiseert dit evenement op 16 mei voor de 20e keer. Het thema dit jaar is; Rood-Wit-Blauw. Niet alleen de kleuren van onze vlag, maar ook van Brandweer-Ambulance-Politie. Zij verdienen een feest en de vlaggen worden voor hen uitgehangen.

Klassieke voertuigen van minimaal 30 jaar oud (of zeer bijzonder) uit de hulpverlening-sectie krijgen speciale aandacht en een speciaal plekje. Andere klassiekers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Oldtimerdag 2

 

De dag begint zoals gewoonlijk met een leuke tourrit door het mooie polderlandschap van Zuid Holland, met makkelijk te vervullen opdrachten en een (gratis) koffiestop onderweg. Aansluitend wordt er in het historisch centrum van Zoetermeer geparkeerd. De deelname prijs van €17,50 per equipe maakt het zeer laagdrempelig. Deelnemers krijgen koffie/thee bij aankomst, 2x lunchpakket, rally schild en het mooie roadbook. Zij die niet mee willen rijden kunnen in de straat worden opgesteld voor het Concours d‘ Élégance. Kosten per auto €7,50 voor gratis koffie/thee bij aankomst en een rally schild.

Vanaf het moment van terugkomst van de toerrijders zal het centrum gevuld zijn met muziek en straatacts en er zijn diverse kinderactiviteiten. Het is een gezellig dagje uit voor jong en oud.
Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 10.000 bezoekers en een 180-200 klassieke voertuigen. Niet alleen auto’s, maar ook brommers, motoren en zelfs fietsen!

Oldtimerdag   Oldtimerdag 3

Om 16.30 uur is de prijsuitreiking en zijn er bekers voor zowel de tourrit als het Concours d‘ Élégance te winnen. Omlijst met muziek van een swingende band.

Meer informatie (ook over sponsoring) via www.oldtimerdagzoetermeer.nl. Inschrijven kan hier.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-