Op dinsdag 8 november organiseert Werkbedrijf Zuid-Holland Centraal (ZHC) in samenwerking met FNV en CNV de Inspiratiemiddag ‘Collega’s maken het verschil’. Deze middag is bestemd voor werknemers in de regio die het verschil willen maken voor collega’s met een arbeidsbeperking.

De inzet en betrokkenheid van directe collega’s bepaalt in sterke mate of iemand met een beperking slaagt binnen een bedrijf of organisatie. Gelukkig willen naaste collega’s steeds vaker van betekenis zijn voor een collega met een arbeidsbeperking. De Inspiratiemiddag ‘Collega’s maken het verschil’ geeft praktische handvatten en achtergrondinformatie om hiermee aan de slag te gaan.


Programma 8 november
Het programma van deze middag bestaat onder andere uit twee interactieve workshoprondes, een lezing over duurzame inzetbaarheid van werknemers van Leni Beukema (lector Duurzaam HRM) en de documentaire ‘Collega’s maken het verschil’. Daarnaast zijn Smaakmakende organisaties en ‘ervaringsdeskundigen’ aanwezig die vertellen over samenwerken met een collega met een arbeidsbeperking.
Aanmelden
Wilt u uw collega ook beter ondersteunen, of wilt u ruimte creëren voor een collega met een arbeidsbeperking? U bent op dinsdag 8 november om 14.00 uur van harte welkom bij de Inspiratiemiddag in Dutch Innovation Factory (DIF) in Zoetermeer. De toegang is gratis.
Aanmelden kan via www.collegamaakverschil-zhc.nl

 

-advertenties-

-goede doel-