Denksporter Bram Doeves start in maart met dammen voor kinderen en volwassenen bij buurtvereniging De Hoveniers. Gezelligheid staat voorop, er worden veel partijen gespeeld in zoveel mogelijk gelijkwaardigheid.

dammenMet behulp van een leerprogramma op de computer wordt de damvaardigheid van de deelnemers verbeterd. Bij het dammen staat de gezellige sfeer voorop, doodse stilte is niet nodig! Lachen, geroezemoes en analyses horen erbij en laten zien dat iedereen het naar zijn zin heeft.Met behulp van een leerprogramma op de computer wordt de damvaardigheid van de deelnemers verbeterd. De eerste damavond zal zijn op vrijdag 2 maart, van 20 tot 22 uur. Bij het dammen staat de gezellige sfeer voorop, doodse stilte is niet nodig! Lachen, geroezemoes en analyses horen erbij en laten zien dat iedereen het naar zijn zin heeft.

De damavonden worden georganiseerd door Bram Doeves, die al verschillende jaren de denksportcolumns voor Zoetermeer actief schrijft: dammen, schaken en bridge. Bram zet zich ook in Rokkeveen in voor de denksport met de Ouderenschaakdamclub Palet Welzijn, Nathaliegang 79.

Kinderen kunnen samen met een ouder van 20:00-20:30 onderling oefenen en dammen leren met het gratis downloadbare computerprogramma Jetten met leerprogramma’s, vanaf A. Ook de volwassenen van 20:00-ca 21:00 oefenen met het gratis computerprogramma Jetten

De zaal gaat op vrijdagavond open om 19:45 uur met de 1e ronde om 20:00, 2e ronde 21:00 uur. De kosten zijn (voorlopig alleen) het lidmaatschap van De Hoveniers van € 12,50 per jaar.

Dammen Buurtvereniging De Hoveniers, Carry van Bruggenhove 27 Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-