MVI 0089 MomentOp 27 en 28 januari organiseert de Vogelbescherming Nederland weer een Nationale Vogeltelling. Ook De Hof van Seghwaert gaat aan deze landelijke vogeltelling meedoen. Want de Hof gaat uitbreiden met een nieuw tuingedeelte en haar best doen voor een vogel-oase in het stedelijk Zoetermeer. 

De Hof van Seghwaert wordt een beetje Paradijs voor de vogels. Met een beetje ruig, een beetje ongeharkt terrein, met schuilplaatsen, nestkasten en plenty voedsel. Wie meer wil weten over dat vogelparadijs, kan komen tellen.


De vogeltelling levert een momentopname van de aantallen vogels die in Nederlandse tuinen aanwezig zijn: landelijk, per provincie en per gemeente. In combinatie met de resultaten van andere jaren en andere tellingen levert dit een beeld van de ontwikkelingen in tuingebruik door vogels. Met deze gegevens bepaalt Vogelbescherming hoe tuinvogels het beste geholpen kunnen worden.

Tellers zijn welkom op zondag 28 januari om 14.00 uur.
Dus: laarzen aan en tellen maar!
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-