foto bluesbastardsCafé ‘Live bij ons’ organiseert een leuke avond met gevarieerd live-entertainment en een hoog ‘oud-bruin-café’ gevoel. Vier bekende muzikanten uit de Haagse regio zullen optreden als de The Mysterious Blues Bastards.

De formatie zal bestaan uit: Bas Paardekooper, officieel de beste bluesgitarist van de Benelux, Taco Gorter, al dertig jaar achter het drumstel, Joanny Hitijahubessy, all-round ‘bas-vamp’ met stijl en motivatie en Cary Van Rheenen, die altijd goed is voor een flinke dosis bluesharp.

Wie wordt de ‘Blues Master’ van Zoetermeer?

Schrijf één ‘blues’-coupletje van 8 korte regels plus 3 korte refreinregeltjes, kom daarmee op 27 januari aanstaande naar café ‘Bij Ons’ en lever ‘m in bij de bar. Tijdens ‘LIVE BIJ ONS’ diezelfde avond is het de bedoeling dat jij je couplet ook zelf gaat zingen. Met één geruststelling... The Mysterious Blues Bastards zullen je professioneel begeleiden.

De beste vertolk(st)er hiervan wordt de ‘Blues Master’ van Zoetermeer en krijgt naast het drankje van het huis, een gastoptreden met een bekende bluesband tijdens het Zoetermeer Blues Festival, wat op 1 en 2 juni zal gaan plaatsvinden.

Zaterdag 27 januari - café Bij Ons aan de Van Stolberglaan 39 in winkelcentrum Vijverhoek, tussen 21:00 en 24:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-