Joke Bruijs is op 4 februari samen met het Frits Landesbergen Trio te bewonderen bij Fascinating Jazz. De netto opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds, voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte DVN (Dunne Vezel Neuropathie).

JokeBruijs 221Na vele jaren in Restaurant de Sniep te hebben doorgebracht, wordt Fascinating Jazz vanaf 2017 gehouden in het Golden Tulip Hotel. Elke eerste zondagmiddag van de maand treden artiesten op in de Golden Tulip Zoetermeer Jazz Club aan het Kinderen van Versteegplein 18 in Zoetermeer.

Bezetting

De eerste zondag van februari is de beurt aan vocaliste Joke Bruijs. Zij is bij het grote publiek bekend als comédienne, actrice. Maar zij begon haar loopbaan in midden jaren 90 als zangeres en heeft richt zich steeds meer op het zingen van jazzstukken. Door haar relatie met jazzicoon Frits Landesbergen werd dit alleen maar intensiever. De bezetting is als volgt: Joke Bruijs - vocals, Frits Landesbergen - vibrafoon en drums, Pieter van Santen - piano en Edwin Corzilius - contrabas.

Kaarten

Het concert begint om 15:00 uur. Kaarten kosten 12,50 p.p. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-