fotobijpersbericht Vale GierDe expositie ‘Vogels’ van de Fotogroep Oosterheem is te zien vanaf donderdag 15 maart t/m eind mei in woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe. De fotogroep is in 2010 opgericht op initiatief van Palet Welzijn om 55-plussers een laagdrempelige fotografie activiteit aan te bieden.


Het was vanaf het begin een groot succes. Op informele clubdagen kan alles op het gebied van fotografie aan bod komen: van het gebruik van camera’s tot het digitaal bewerken van foto’s. Maar ook worden de gemaakte foto’s onderling besproken en worden ervaringen uitgewisseld. De groep is met ca 15 leden redelijk stabiel en het plezier in het bezig zijn met fotografie is groot.
De foto’s van deze tweede expositie, in 2016 werd de eerste expositie gehouden, zijn hoofdzakelijk gemaakt in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Het resultaat: 13 kleurrijke en afwisselende foto’s.
De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde tentoonstelling is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden, dagelijks van 10 tot 16 uur. Locatie: woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe, Bergmanstrook 45.


Foto door: Leslie Eeuwijk

-advertenties-

-goede doel-