Het is bijna voorjaar. Tijd om weer iets nieuws te kopen. En daar speelt Gerry Weber in het Stadshart goed op in door modeflitsen te organiseren. In de winkel aan het Westwaarts presenteerden professionele modellen de voorjaarscollectie 2018.

De eerste krokussen en narcissen hebben zich al laten zien en voor Gerry Weber is dit de gelegenheid om de nieuwe voorjaarscollectie te presenteren.  Vrijdag organiseerde Gerry Weber aan de Westwaarts in het Stadshart de halfjaarlijkse terugkerende modeflitsen.

Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen uitgebreid de collectie bekijken. De modellen  Christine en Collette lieten een paar total looks van de kleurrijke collectie zien, verdeeld in meerdere thema’s.

Gerry Weber Zoetermeer      Gerry Weber Zoetermeer Actief Patricia Munster 12

De nieuwe athleisure look is helemaal in, een perfecte look voor overdag. Sportieve jeansjasjes, pantalons en rokken met een kleurrijke bloemenprint of geborduurde bloemen. Shirts met strepen, geometrische prints of een opdruk van een papegaai. En de lichtgebreide pullovers en vesten voor als het nog wat fris is. De schoenen van Van Haren passen hier perfect bij.

Van Haren schoenen Madame Cocos

De nieuwe romantiek brengt ons genegenheid, warmte en passie. Zachtroze kleuren, sierlijke prints, gecombineerd met olijfgroen of zwart zorgen voor een perfecte outfit voor een romantische avond. Gerry Weber heeft dit seizoen veel jurken in haar collectie. De meeste zijn gebreid en zitten hierdoor heerlijk maar geven toch een business look. Bijvoorbeeld de donkerblauwe gebreide jurk met aan de onderkant verschillende strepen die Collette draagt.

Gerry Weber Zoetermeer - donkerblauwe jurk met sjaal Gerry Weber Zoetermeer

 

Maar ook chique kanten jurken voor een avondje uit. De vele sjaals zorgen ervoor dat we eindeloos kunnen combineren en dat je met een kleine verandering er weer anders uitziet.  

Laat het voorjaar maar komen! Heeft u het gemist? Zaterdag zijn er nog een keer modeflitsen!

Tekst & foto's: Patricia Munster (Patricia Reports)

 

-advertenties-

-goede doel-