Op het bedrijventerrein PrismaPark is inmiddels gestart met de bouw van een service- en distributiecentrum van supermarktketen Hoogvliet. Het gebouw omvat 72 duizend vierkante meter en geeft werk aan duizend mensen. Wethouder Marc Rosier is blij met de komst van dit distributiecentrum.

 

Hoogvliet DC 2020 Bleiswijk visual

 

Het PrismaPark is een gezamenlijk bedrijventerrein van Zoetermeer en Bleiswijk. Hoogvliet is daar begonnen met het bouwen van een enorm service- en distributiecentrum, waar vanaf 2020 versproducten, diepvriesartikelen en kruidenierswaren grotendeels automatisch klaar gemaakt worden voor verzending naar de winkels. Daarnaast zal daar ook de retouremballage en de slagerij naartoe verhuizen. Er komen hiermee zeker duizend banen naar Zoetermeer/Bleiswijk. "Een zeer goede ontwikkeling voor onze gemeente", vindt wethouder Marc Rosier. 

Of het veel nieuwe banen gaat opleveren is niet duidelijk. Hoogvliet wil haar distributiecentrum in Alphen aan de Rijn sluiten. De supermarktketen heeft laten weten alle medewerkers dan mee te willen nemen.

Meer informatie: https://retailtrends.nl/nieuws/52035

 

Bron foto en informatie: RetailNews en Logistiek.nl 

-advertenties-

-goede doel-