IMG 0231Bij Buurtvereniging Buytenrode aan de Cesar Franckrode werd zondag een goed bezochte spirituele beurs gehouden. Frans en Ankie Roelofs zorgen er al 17 jaar voor dat belangstellenden in een intieme sfeer kennis kunnen maken met verschillende spirituele disciplines.

Ieder jaar organiseren zij dat zo dat er een totaalplaatje is van aanbod, zoals handlezen, tarot, bijenwas-tekenen, paragnosie, astrologie, chakra-reading, cranio sacrale massage, hypnose en nog veel meer. Ook familie-opstellingen en geneeskrachtige steentjes waren er te vinden. Elk jaar komen er tussen 60 en 100 bezoekers naar deze middag in het buurthuis, niet alleen voor raad en daad maar ook vanwege de gemoedelijke sfeer. De beurs kan op vele vaste bezoekers rekenen en de 19 tafeltjes zijn altijd vroegtijdig vergeven. Bezoekers van de beurs gaven aan blij te zijn met de bijzondere gesprekken en behandelingen waar zij veel aan hebben en dat zij met nieuwe inzichten naar huis konden gaan. Voor het echtpaar Roelofs was deze middag een beetje bijzonder omdat zij de spirituele beurs voor de laatste keer organiseerden. Volgende keer zal dat door iemand anders worden gedaan.

IMG 0243  IMG 0245 

Lies Hoogland van de praktijk voor Levensenergie was aanwezig en hielp mensen met kleine vraagstukken. Zij vertelde: "Als kind al merkte ik  'anders' in het leven staan dan leeftijdgenootjes. Het buitenzintuiglijke komt ook in de familie voor en na verloop van tijd kon ik de gave beter duiden". 

Na afloop van een consult was er ruimte aan de bar om tegen een geringe vergoeding te genieten van een hapje en een drankje, een fijne gelegenheid om na te praten over de opgedane ervaring.

Foto's door: Miroslav Buhac

Tekst: Linda Dekker en Yvonne Hendricks

-advertenties-

-goede doel-