bestuurVarenyam Tat, Into the Woods, een week vol Zaterdagen en Adel Blank – Scylla Theaterproducties heeft sinds 2014 in samenwerking met Greg & Baud Producties al vele voorstellingen gemaakt. Nadat Scylla het Kwadrant Theater door de sloop noodgedwongen moest verlaten, staat de theatergroep nu volledig op eigen benen.

Sinds 22 maart is stichting Scylla Theaterproducties - na een gang langs de notaris - officieel een feit. Het bestuur, bestaande uit Yuri Nikerk (voorzitter), Emma van Waaij (secretaris) en Johannes Eichwald (penningmeester) wil dat Scylla een aanvulling op de bestaande groepen in de stad is. De stichting maakt betekenisvolle en maatschappelijke voorstellingen, die betaalbaar zijn voor alle Zoetermeerders. Hierbij wordt gekozen voor steeds nieuwe vormen van theater; steeds wordt er op zoek gegaan naar een nieuwe insteek.

Op 2 en 3 juni 2018 zal Scylla in het Stadstheater van Zoetermeer de feelgoodmusical 'The Wiz' spelen. Sinds januari is een twintigkoppige cast bezig met repeteren. Het belooft weer een prachtige voorstelling te worden. Daarnaast presenteert Scylla met grote trots op 1 en 2 september 2018 in het Picasso Lyceum in Zoetermeer de musical 'Parade'. Een bijna 30-koppige cast zal de musical in één week in de zomervakantie  instuderen en zal in september het verhaal van Leo Frank spelen. Voor de voorstelling Parade wordt er nog gezocht naar een jonge tenor van 16-25 jaar die de rol van Frankie Epps op zich zou kunnen nemen. Voel jij je aangesproken? Mail dan voor informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-