IMG 3077 aVrijwilligers van Jong Perspectief beklommen afgelopen vrijdagavond met hun maatjes de trampolinevloer bij JumpXL Zoetermeer. Al gauw bleek dat vooral de jongeren als elastiek over de trampolines vlogen!

Stunts en tricks werden er geshowd aan elkaar en uiteindelijk keerde gelukkig iedereen weer heelhuids huiswaarts. De vrijwilligers van Jong Perspectief organiseren geregeld dit soort activiteiten voor de jongeren die zij begeleiden. De jongeren kunnen allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken en de activiteiten geven hen net even de bevestiging dat zij er ook mogen zijn. Vrijwilligers bieden daarnaast een luisterend oor en zetten hun levenservaring in om de jongeren te begeleiden.

Jong Perspectief zoekt nog steeds hard naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een jongere te gaan begeleiden. Vrijwilligers van Jong Perspectief bieden op een laagdrempelige manier ondersteuning op het sociale vlak en/of op het gebied van onderwijs.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust even met Jong Perspectief om vrijblijvend eens door te praten over alle mogelijkheden. De ervaring is dat eigenlijk iedereen op een passende manier een maatje geboden kan worden. Kijk op www.jongperspectief.nl voor info en bereikbaarheid.

-advertenties-

-goede doel-