twinmodelsDe Zoetermeerse Twin models, Jaydah en Djaiony, zijn 2 tweelingmeiden van 11 jaar en zij zijn zeer actief op YouTube, Facebook en Instagram. Ze doen mee aan een nieuw programma op Nickelodeon: de Viral Fabriek. In dit programma strijden ze tegen 7 andere teams samen met hun coach YouTubester Marije Zuurveld.

Doel van de Viral Fabriek is de leukste YouTube film te maken. Deelnemers strijden tegen elkaar in teams, waarbij de winnaar die de meeste stemmen en likes krijgt op zijn filmpje doorgaat naar de volgende ronde. De teams krijgen verschillende challenges voor hun kiezen waarin ze het uiterste moeten laten zien van hun creativiteit en You tube talent.

De Zoetermeerse meiden Jaydah en Djaiony zitten in de aflevering van zondag 1 april, stemmen op de meiden kan vanaf het moment dat het tv-programma is afgelopen tot en met 4 april.

De uiteindelijke finale op 6 mei gaat tussen 2 teams welke in een live show op Nickelodeon het tegen elkaar opnemen. De winnaar wint een professioneel YouTube camera pakket, hulp bij het opstarten/verbeteren van hun YouTube kanaal en een edit cursus.

 

-advertenties-

-goede doel-