Gerald Troost toert rond Pasen 2018 met een muzikaal programma langs verschillende plaatsen in Nederland. Op zaterdag 7 april geeft hij een concert in de vernieuwde kerkzaal van Het Kompas. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur aan het Piet Heinplein 13 in Zoetermeer.

Promofoto Gerald Troost

Gerald Troost bracht in het jaar 2000 zijn eerste cd ‘Met andere ogen’ uit. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Programma

Het programma bestaat uit ontroerende solo’s over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen. Tijdens het concert staat het project ‘Moedige Moeders in Oeganda’ van Kerk in Actie centraal. Moeders zijn de ruggengraat van de Oegandese samenleving, maar armoede, ziekte en huiselijk geweld maken hun leven zwaar. Door de jarenlange oorlog zijn vrouwen en mannen getraumatiseerd, konden kinderen niet of nauwelijks naar school en kunnen gezinnen moeilijk rondkomen. Met uw hulp kunnen we deze moeders extra ondersteunen. Meer informatie is te vinden op https://www.kerkinactie.nl/projecten/steun-voor-kwetsbare-gezinnen-in-noord-oeganda.

Kaarten

Kaarten zijn te reserveren voor € 5,00 per stuk via www.zingenindekerk.nl. Het Kompas is te vinden aan het Piet Heinplein 13, 2712 KC Zoetermeer.

 

-advertenties-

-goede doel-