Het Tennisseizoen gaat weer beginnen en veel Zoetermeerse tennisverenigingen houden dit weekend open dag om jong en oud te informeren en te enthousiasmeren voor de tennissport. TV Buytenwegh, Dekker Rokkeveen en ALTV zetten de deuren voor u open.

 

padel bwTennisvereniging Buytenwegh

Het seizoen 2018 wordt op zaterdag 24 maart geopend met een Open Dag. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 12:00 uur van harte welkom op het tennispark aan de Buytenparklaan 5. Kleuters van 3 tot 8 jaar, kids vanaf 9 jaar en volwassenen kunnen aan de hand van diverse gratis clinics tussen 12:00 en 15:00 uur kennismaken met tennis én padel. Er zijn diverse leuke kraampjes op het park aanwezig en voor de inwendige mens staat het kantinebeheer klaar.
Het achtste lustrum van TV Buytenwegh wordt onder het motto ‘Buytenwegh Bruist’ gedurende het gehele jaar gevierd met diverse lustrumactiviteiten voor jong en oud. In september werden de nieuwe padelbanen geopend, waar nu ook op gespeeld kan worden.In het lustrumjaar zal ook het eerste Zoetermeerse Open padeltoernooi plaatsvinden.


Dekker Rokkeveen

Op zondag 25 maart, tussen 10:00 uur en 13:00 uur, is iedereen welkom om te komen sfeerproeven bij de vereniging op het tennispark bij Dekker, Scheglaan 12 (langs de Oostweg). De tennisvereniging heeft geen wachtlijst; je kunt direct lid worden en meedoen. Voor de allerkleinsten is er ook de mogelijkheid zich te laten schminken in je favoriete dier of held.
Om 11:15 uur en 12:15 uur kunnen kinderen meedoen met een demo Toddie Sports. Toddie Sports is het eerste professionele sportprogramma gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar. Het programma richt zich op het ontwikkelen van basis-motorieken en leert de kinderen om met plezier te bewegen.

 

dainahALTV Open Dag

De Zoetermeerse tennisvereniging ALTV, gelegen in het Vernedepark, houdt zondag 25 maart een grote Open Dag. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur in de middag is iedereen welkom en zullen er tal van tennisdemonstraties en andere activiteiten te beleven zijn.

De officiële opening van de Open Dag en daarmee van het buitenseizoen zal om 12.00 uur gedaan worden door locoburgemeester en wethouder Robin Paalvast. Hij zal een aantal rally’s spelen met Dainah Cameron. Dainah heeft haar jeugdopleiding doorlopen op ALTV en behoort inmiddels tot de nationale top. Vorig jaar werd zij verliezend finalist en dus tweede bij de Nationale indoor kampioenschappen in Rotterdam. Dainah, die nog altijd lid van ALTV is, zal daarna een demonstratiepartij spelen en vervolgens een clinic verzorgen voor de aanwezige jeugd. Voordat zij naar huis gaat heeft zij beloofd ook nog even handtekeningen uit te delen.

Vanaf 12.00 uur kunt u ook nader kennismaken met padel. De snelst groeiende racketsport van dit moment.

-advertenties-

-goede doel-