Een motorrijder is tegen een auto opgereden bij Boerderij 't Geertje en kwam hierdoor ten val. Dit ongeluk gebeurde op zondagmiddag 17 februari terwijl veel jonge bezoekertjes met hun ouders van en naar de geitenboerderij liepen. De traumahelikopter kon landen in het weiland vlak naast het ongeval.

 

 geertjemotornr1 geertjemotornr2 

 

De auto kwam van de parkeerplaats van 't Geertje en heeft waarschijnlijk de motorrijder over het hoofd gezien. Het gevolg was dat de motor in botsing kwam met de auto aan de bestuurderskant. Direct kwam de motorrijder ten val. De alarmcentrale werd gebeld en deze liet meteen ook de traumahelikopter opstijgen. De trauma arts werd enkele tientallen meters nabij het ongeluk afgezet door de helikopter. De weg naar de boerderij is een tijd afgesloten geweest voor autoverkeer. Wel konden voetgangers en fietsers passeren. Veel publiek bleef staan kijken naar het ongeval en de helikopter in het weiland.

 

 geertjemotornr3  geertjemotornr4

 

Nadat de motorrijder was gestabiliseerd kon deze met de ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis. De trauma arts is met de traumahelikopter teruggevlogen naar de basis in Rotterdam.

 

Foto: Roy Wolters/Spa Media

-advertenties-

-goede doel-