Meerdere harde knallen werden gehoord door de bewoners in de ochtend van zaterdag 19 oktober. De 'schoten' zouden zijn gehoord op de Amsterdamstraat, bij Club Cobra. In eerste instantie vond de politie geen bewijs, maar rond de middag startte er toch forensisch onderzoek.

 

cobraprio1   cobra1
 Eerste melding schietpartij  Terrein Cobra onderzocht door speurhond

 

Zaterdagochtend vroeg werden harde knallen gehoord in de Amsterdamstraat. De politie kwam met grote waakzaamheid kijken wat er aan de hand was. Het terrein voor Club Cobra werd onderzocht. Rond 09.00 uur gaf de politie de melding dat het niet om schoten zou gaan. De Amsterdamstraat werd daarna weer vrijgegeven voor verkeer.

Rond het middaguur werd de Amsterdamstraat wederom afgezet. De politie laat weten dat er forensisch onderzoek wordt gedaan. Op verschillende manieren onderzoekt de politie wat er aan de hand geweest is. Met een speurhond wordt het terrein rond de club afgezocht. 

 

 cobra2  cobra3
 Zijn er kogel inslagen bij de deur?  Amsterdamstraat afgezetDe teamchef Zoetermeer van de politie en burgemeester Aptroot laten zich op de hoogte brengen van het voorval. 

Volgens de teamchef zijn er los van elkaar drie meldingen bij de politie binnen gekomen over het horen van schoten. De Amsterdamstraat is voorlopig dicht vanwege het onderzoek. Hierdoor is het Stadshart minder goed bereikbaar voor het verkeer.

 

Foto's: Fred Wolters

-advertenties-

-goede doel-