Drie auto's zijn op de Oostweg, de N470, met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen is hierbij in het water terecht gekomen. De inzittenden zijn door de brandweer weer op het droge geholpen.

 oostweg1  oostweg2
 Eerst zorg voor de passagiers  Dan de auto stabiel krijgen

 

Op zondagmiddag 23 februari rond 16.30 zijn drie auto's betrokken geraakt bij een aanrijding. Dit gebeurde op de Oostweg ter hoogte van de Scheglaan. Na de botsing is één van de auto's te water geraakt.

 oostweg3  oostweg4
 Klaar om bijrijder er uit te halen  Bijrijder op de wervelplank

 

De hulpdiensten hadden hun handen vol aan dit ongeval. De brandweer heeft één van de inzittenden van de auto te water met een wervelplank uit het voertuig moeten halen omdat er vermoedens waren van nek- of rugwervel verwondingen. Het slachtoffer is daarna naar het ziekenhuis vervoerd met spoed. Een andere inzittende van deze auto is zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

oostweg5KleinKindVan een andere auto die bij het ongeval betrokken was, zijn de inzittenden, waaronder een klein kindje,  in de ambulance nagekeken en daarna naar het ziekenhuis overgebracht. 

 

Alcohol in het spel

De bestuurder van het derde betrokken voertuig is door de politie aangehouden na een blaastest. Naast verdenking van het rijden onder invloed, is hem ook gevaarlijk rijgedrag ten laste gelegd. Op het bureau zal een tweede blaastest afgenomen worden.

 

Foto's: Ben Boukes

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-